הזדמנות של 'פעם בחיים' לאוכל בר-קיימא

הזדמנות של 'פעם בחיים' לאוכל בר-קיימא

סקירה עצמאית של מדיניות המזון בבריטניה קוראת "לבחינה סטנדרטית מזהה של זהב" כדי להבטיח שעסקאות סחר חדשות לא יפגעו בסביבה.

 

על תוכניות אימות להתייחס לחששות כמו יבוא של בשר בקר שגודל על אדמה שפורקה לאחרונה מיערות הגשם.

 

והממשלה צריכה להמשיך ולתכנן לשלם לחקלאים האנגלים כדי לשפר את הכפר.

 

הדו"ח נועד להבטיח מערכת מזון בריאה, סבירה, בת-קיימא, עמידה ופרודוקטיבית.

 

הוא הוזמן על ידי הממשלה בשנת 2019.

 

מחבר הדו"ח הראשון של אסטרטגיית המזון הלאומית, יזם המזון הנרי דימבי, אמר כי לבריטניה הייתה "הזדמנות של פעם בחיים" להחליט איזה סוג של מדינת סחר היא רוצה להיות עם תום תקופת המעבר.

 

"עלינו להשתמש בחופש הזה כדי להחליט שאנחנו רוצים לשמור על סטנדרטים", אמר.

 

"והממשלה צריכה להיות בטוחה בבדיקה על עסקות הסחר שהיא עושה."

 

עסקאות סחר צריכות לא רק להגדיל את העושר אלא להחזיר את הסביבה ולהגן על רווחת בעלי החיים, הוסיף.

 

הדו"ח בן 110 העמודים קורא לאמץ חובה סטטוטורית שתיתן אפשרות לפרלמנט לבחון כראוי כל עסקאות סחר חדשות.

 

והיא קוראת לממשלה להמשיך ולפעול עם תוכנית ניהול קרקעות סביבתיות שלה, שתשלם לחקלאים האנגלים 2.4 מיליארד ליש"ט לשנה כדי לשפר את הכפר, כמו למשל על ידי לכידת פחמן או הגדלת המגוון הביולוגי.

 

"היה נועז יותר. לך מהר יותר", נכתב בדו"ח.

 

החלק השני של אסטרטגיית המזון הלאומית, שעתיד להתפרסם בשנת 2021, יבחן סוגיות כמו שינויי אקלים, מגוון ביולוגי, זיהום ומחלות זואנוטיות.

 

בהערה, מינט באטרס, נשיא ה- NFU, אמר כי כעת בריטניה יכולה להמשיך בדרכה משלה באמצעות סחר, עליה להבטיח ש"הסטנדרטים הסביבתיים, רווחת בעלי החיים והבטיחות שלנו לא יתערערו כך שהחקלאים שלנו יוכלו להמשיך לייצר מזון איכותי ובר-קיימא. ".

 

התפקיד העיקרי של הדו"ח הוא לאנגליה, כאשר הבריאות והמזון מנוהלים בנפרד תחת התפתחות.